ACASA e un registru de frecvente inalte, un taram, un spatiu care se intersecteaza cu vechiul pamant creeand NOUL PAMANT. Inaltarea Gaei permite reamintirea eliberarea, vindecarea, sfintirea intr-o vibratie noua. Cand spunem ma simt ca ACASA,spiritul nostru cunoaste taina acestui cuvant. Intreaga noastra viata este o cautare a acestui ACASA dar de foarte putine ori l-am simtit cu adevarat. Limbajul lui ACASA e reprezentat de cele mai alese sentimente iar reprezentarea vizuala a aceastora ne este oferita de geometria sacra.
Tot ceea ce ni se intampla, coincidentele, sincronicitatile, alegerile binecuvantate, casele noastre, serviciile noastre contin coduri care pot fi vazute sau doar intelese in mod special in aceste vremuri.Aceste chei ne reveleaza sensuri uitate sau ascunse menite sa ne ajute sa crestem frumos si iubitor pe NOUL PAMANT.
Casa in care traim in masura in care am curatat-o si ne-am facut-o prietena ne poate oferi prin duhul locului accesul la ACASA. Incercati sa vorbiti cu ea, sa o apropiati si veti gasi taina ei.
E posibil sa vedeti figuri geometrice diferite in fiecare camera sau imagini frumoase ireale angelice. E posibil sa simtititi mirosuri de floare, mirosuri inexprimabile, sa simtiti forfota ca si cum s-ar intalni intr-un alt plan anumite entitati. E posibil sa intoarceti de foarte multe ori capul intr-o directie anume fara sa stiti de ce. Acolo se afla un ceva ce poate fi descifrat prin simpla intentie, clara si deschisa. Puteti cere sa vi se comunice telepatic cine este entitatea sau cine sunt entitatile si ce ar trebui sa stiti despre casa respectiva, misiunea dvs, misiunea Romaniei si a intregii Planete. Inaltarea Gaei si suprapunerea cu Acasa ne permite sa traim in registre diferite pentru unii angoasante insa pentru cei treziti, clarificatoare si intregitoare. Alinierea centrilor nostri la centrii NOULUI PAMANT conduce la MAREA TRANSLATIE care va incepe in august 2009. Ea a fost precedata de mici translatii care au permis multor persoane sa traiasca in spirit pe NOUL PAMANT si fizic pe VECHIUL PAMANT. Vechiul e lasat deoparte insa inertia lui ne mai prinde gandurile, trairile facandu-ne sa credem ca aceste incatusari, captivitati, nefericiri, disconforturi sunt normale, firesti si ca noi apartinem lor. Atunci cand noi dam prea multa putere acestor miasme ele se prind de noi tinandu-ne cu mintea si cu trupul pe VECHIUL PAMANT. Lasati vechiul sa urmeze vechiul si noul sa urmeze noul. Cautati noile frecvente cu sufletul cerand ajutorul atunci cand nu mai nimeriti butonul. Noua casa se instaleaza firesc si frumos atunci cand noi nu emanam rezistente. Deocamdata ea se suprapune cu vechiul insa in curand vom locui intr-un alt spatiu de intelegere si vom vedea in clar cine suntem.
Deschiderea celei de-al treilea ochi care se afla la intersectia piramidei unu care include primele 7 chakre cu cea de-a doua piramida care include urmatoarele 9 chakre, ne permite sa vedem transformarile prin care trece planeta precum si locuitorii ei.In preajma MARII TRANSLATII, vechiul va capata culoarea rosie si e posibil ca unii oameni si casele lor sa piara in foc. MAREA TRANSLATIE poate fi facuta si cu intelegere si iubire daca oamenii se vor scutura prin constientizarea facuta cu smerenie…. de orgoliu, frustrare, nemultumire, ura, evitare, lene, toate metehnele pe care le stim si care ne pot parasi in frecventele noi doar daca vrem. E suficient sa le vizualizam si sa le deschidem usa din spatele nostru pentru a iesi si ramane in frecventele VECHIULUI PAMANT.E o sansa nemaipomenita sa scapam atat de usor de un lucru care ne-a suparat poate 30 de ani.Nu mai avem nevoie de 5 ani de psihoterapie sau alte terapii care nu acceseaza noile frecvente pentru a ne tamadui. Odata ce am numit si am vizualizat obiceiul prost il invitam pe usa afara multumindu-i pentru darul sau ( e bine sa-l fii identificat pana la momentul despartirii). Nu va mai intoarceti cu mintea la el. Daca va da totusi tarcoale luati o sabie de lumina sau o pereche de foarfece ( va imaginati acest lucru) si taiati coordonul care va leaga de obsesia voastra. Nu mai dormiti cu vechiul in casa voastra interioara si exterioara pentru ca astfel mobila noua nu mai are loc.
Atunci cand faceti curatenie in casa puteti spune: las vechiul sa se duca si dau voie noului sa patrunda in casa mea. Veti vedea cat de repede va straluci totul. Ingerii NOULUI PAMANT va vor ajuta sa va debarasati de lucrurile vechi din interiorul si exteriorul vostru lasand in urma lor, pace, iubire, armonie.
Codurile revelate nu le uitati. Incercati sa le mentineti pe retina interioara pentru ca ele va vor dezvalui la momentul MARII TRANSLATII posibil si inainte, mesaje de care aveti nevoie pentru a va aminti cine sunteti. MAREA TRANSLATIE va dura cel mult 5 ani si va avea mari varfuri de intelegere posibil si unele vai ale suferintei.
Noile frecvente ale NOULUI PAMANT nu mai suporta minciuna, coruptia, viciile si patimile noastre de aceea tot ceea ce este obscur, promiscuu, urat va iesi la suprafata, nemaiputandu-se ascunde. Viteza de iesire la suprafata a marilor adevaruri dupa august 2009 va fi atat de mare incat unii dintre noi vor innebuni, altii se vor sinucide insa un numar foarte mare de oameni vor intamina cu bucurie NOUA LUME. Criza este de fapt o iesire din vechile frecvente. Poate fi dureroasa insa daca noi ne mentinem conectati, deschisi, blanzi, iubitori, vechiul nu ne va zgaria nici trupul nici sufletul.
Criza este o ratacirea a vechiului intr-un oras aproape pusiu pe care nu il mai poate controla, parazita, chinui, invinge. Ea isi pierde din putere cu fiecare revelatie pe care noi o asezam in toate celulele noastre.Noile frecvente
pot fi accesate de orice pamantean care isi doreste sincer acest lucru.
Criza este o reactie a vechiului la noul pe care spiritul il simte si pe care il cheama pentru a trai ACASA. Cand translatia se va incheia NOUL PAMANTANT va deveni acest ACASA.
Camelia Radu