Mergeam de-a lungului unui rau lasandu-ma condusa de viul ochilor lui. Peisajul se nuanta cu fiecare pasire, iarba, casutele si mai ales varfuletele salutandu-se intre ele prin verde, mireasma si bucurie, O sfera alba ma oprii si valsul ne cuprinse, rotunjind in mine intelepciunea. Apoi mersul iar tasni si pe masura ce inaintam simteam ca nu mai aveam greutate ci un soi de plutire. Alte trei sfere roz-mov-argintie aparura si valsul se porni adaucand in mine iubire, frumusete-radianta. Din nou drumul ma chema revaland noi si noi straluciri prin care pasarile dar si crengutele parca aveau un grai comun. M-am oprit in fata unei casute mici dar calduroase facuta din toate culorile curcubeului. Peisajul parca  se stranse in jurul meu si mai multe sfere venira sprintar sa facem fuziunea. Ma simteam deodata mai mare, extinsa, fuzionala.

Am intrat cu sufletul zburdand. Inauntru mai multe femei cu chip luminos teseau din raze, veminte ceresti pentru terestrieni. Am zambit calduros. Ce dragut…. cum fabrica triunghiuri de lumina pentru noi, pamantenii. Telepat ma auzira, imi zambira si ma invitara sa aduc propriul dar in aceasta tesere. Scrisul? o intrebai pe AZaRa, ghidul meu din aceasta calatorie. Chiar Triunghiul. Dar ele mi-au fost dezvelite, eu sunt doar scribul. Triunghiul tau, viul celest in care ti-ai lucrat faptura. Un drum de triunghiuri imi aparura in fata de toate culorile in multe straluciri. AZaRa pe care sa il aleg? Sufletul tau iti va spune. Am intins mana si triunghiul mov-roz-alb s-a asezat exact ca o jucarie in mana cereasca coborand in tesatura, frumos, la locul potrivit, radiind.

Femeile teseau acum flori, triunghiuri, sfere, sceptre, fantani limpezitoare, rauriri divine, cercuri de lumina, stele. Le stiu cumva din toate timpurile …din multe preotii, regasiri, lucrari ceresti. Ce frumos sa le vad cum se tes in vesminte. Sunt pentru noi, terestrienii?

Sunt pentru voi imi spuse AZaRa, vesminte de trecere, vesminte ascensionale, vesminte ale unimii.

Ce frumos arata….si fara sa vreau am plutit printre ele bucurandu-ma de toate aceste frumuseti tesute cu maini divine.

Cand sunt imbracate? La vremuri noi cand Cerul nou imbraca Pamantul Nou din Voi cu aceaste Limpeziri.

Sa inteleg ca omul vechi nu le merita?!

Nu este inca pregatit, aliniat, deschis sa le primeasca …insa aceste vesminte ceresti sunt pentru Toti.

AZaRa cat de mult ne ajuta aceste vesminte in evolutie? Cat sustin casatoria in Sine, viul Unimii insasi Valsul Sferelor?

Au fost ajustate, tesute, luminate de multe degete divine, ele coboara in voi prin trialoguri, initieri, calatorii, spirituale, zboruri interioare, preotii, ateliere, adanciri.

Sa inteleg ca ele ne christiceaza, ne dezvaluie drumul catre Acasa, insasi muntele, Triunghiul Divin.

Asa e….si teserea aceasta va invita la o retesere a drumului vostru.

Sa inteleg ca putem sa trecem de la o bucla existentiala la insasi Calea?

Puteti sa faceti saltul prin alegeri inaltatoare pe care sa le insotiti cu idei marete, sentimente radiante, fapte de suflet.

AZaRa care este vesmantul nou al Ramaniei? Imi arata unul aurit format din 7 triunghiuri, 3 nuclee de lumina si o stea.

E timpul?

Da, soarele christic a rasarit. Famiile de lumina, copiii unimii, liderii conectivi, stalpii, deschizatorii de porti, maestrii vor aseza acest vesmant pe umerii ei dand glas Patriei Graalului, Taramul Iubirii.

AZaRa, vremurile nu sunt chiar blande. Desi am simtit corpul invierii colective, impacarea Triunghiurilor inca nu s-a facut pana la ultimul Om.

Triunghiul celest a coborat cu multe vesminte…ca le-ati numiti initieri sau ateliere sau revarsari de Sens, vesmintele au coborat……luminandu-va pasii. Urmati Varful.

Cum adica? urmati Rasaritul, Viul celest, Hristosul.

AZaRa ce ne aduc aceste vesminte….in concretul nostru? Exact impacarea despre care vorbeai, bucurie, regasire, unime.

Copiii cei noi  le poarta de cand vin? Se imbraca cu ei treptat pe masura ce isi constientizeaza, lucrarea, misiunea, pasirea.

In lumina acestor vesminte cum vezi frecventaom? O sala frumoasa in care multe vesminte radiante probam pentru a intra in Acum cu doar cele mai apropiate care ne Cheama.

AZaRa ce daruri noi aduc aceste vesminte?Sunt mai mult decat daruri sunt lucrari formate din talcuiri si daruri, puteri ceresti, insasi Muntele.

Si daca ne atasam de ele? Veti pierde Valsul.

Si daca ne lasam lor, predandu-ne?!

Veti inmulti mireasma vietii cu care veti participa la marea Casatorie, la Viul Unimii, la Tot-Una.

…..

M-am oprit contempland tesaturile lasand spirala intrebarilor deoparte. AZaRa ma privea zambind aratandu-mi mii de triunghiuri care straluceau frumos, conturand vesmintele. Acasa am spus odata cu ea….lasand aceasta putere sa ma imbrace, sa ma imbratiseze, sa ma tina in bratele ei.