Eram in palatul Stirbei cu oameni frumosi alaturi privind un tablou graitor al reginei Maria. Niste ochi caldurosi strajuiau timpul, vesnicia, povestea. Am simtit deodata emanatia acestui suflet radios si intr-un fel unimic am perceput sora, prietena, mama. Aceeasi familie de lumina. Privind tabloul am patruns cu ochiul interior intr-o sala imensa cu chipuri puternice care tronau peste tara noastra. Am inaintat simtind istoria din adevar, povestile curgand, puterile graitoare divin impletindu-se in cununa acestei tari. Undeva pe un covor verde…aproape de o gradina minunata, un chip frumos canta la harpa. Am ascultat acea raurire divina simtind in intregime ca este ea, Regina Maria.

Apoi glasui i s-a oprit, a perceput ca m-am transportat si ca nu sunt de aici, m-a luat de mana si m-a dus la o apa in care se derula istoria umanitatii. A oprit un val al istoriei noastre si mi-a zis…Am coborat printre primii ca maestrii ai trecerilor si am atins timpul. O perdea de flori i-a colorat chipul apoi cu maini line a desenat un cerc in care se afla un sambure de lumina. Pentru toate preotesele Unimii. Inceputul meu a fost greu, dens, cu multe lupte politice insa Romania unita a radiat, putini intelegand Unimea. Povestea continua acum prin voi.

M-a indemnat apoi sa merg la un copac ale carui frunze erau chipuri de copiii…Unii din ei gri doar tipau altii spre varf erau din ce in ce mai lumminosi. Aici Romania nu infloreste. Multi copiii au fost striviti din fasa..si ei inca tipa. A imbratisat copacul si multe frunze cenusii s-au transformat in flori. In chip unimic am simtit-o pe Maica si Maria Magdalena venind si ele aici aurind Copacul.

Rodirea va este aproape insa fara avorturi, crime, razboaie.

Maria mi-a aratat o frunza mai mare ca celelalte cu un chip minunat. Si el liderul vostru trinitar a coborat….Si este altfel si om si intelept si conducator.

Apoi m-a luat de mana si m-a dus la o fantana unde mi-am spalat chipul……Petele vietii s-au dus…in duiosia cosmica am zarit doar un copil calduros….Ai cheile imi spuse Maria. Mergi si uneste alaturi de alte fiice ale Unimii, Noul Cer de Noul Pamant. In chip unimic, toti se intorc Acasa.

Apoi mi-a aratat o hora unde fiicele si mamele dezabreleau timpul, razand. Priveam si nu-mi venea sa cred…chipuri vechi cadeau in cascadele bucuriei.

Ce faceti? Desfacem chipul unimic al timpului. Priveste!!!

Dupa mai multe cercuri care parca asezau vremurile in talcuirea lor inalta, un cuplu s-a dezvelit in centrul horei, Isus si Maria Magdalena. Si razele lor inundau totul creend niste rauri aurii cu care parca pasirea noastra capata mai mult Sens.

Ei?

Ei deschid noile timpuri, dau glas pomului christic, ridica copiii avortati la ceruri, limpezesc chipul egregoarelor, deschid portile intelepciunii la nivel de tara dar si de cuplu, familie.

Totul se leaga. Oare puteti avea parinti sociali rosi de lacomie, lipsa de integritate, falsitate si familii in Unime?

Am privit vrajita la cuplul radiant, hora unimica si frumoasa regina cu chip de copil. Totul parea a fi imbratisat de floare, culoare, ambra.

Si candva sopti ea….ne vom recunoaste in frecventa lui Dumnezeu, toti si toate in Una.

Apoi totul s-a estompat …….tabloul s-a activat ramanand dens si totusi mustitor peste timpuri.

Multumesc Maria, Marii, Isus, Totul-Una!