M-am bucurat sa descoper in acest week-end un loc plin de povesti, Amfiteatrul Transilvania ( Moeciu de Sus) situat pe varfurile unor muntisori caldurosi, verzi, razaciosi unde un chip minunat ne-a povestit despre o coloana de lumini, ozn-uri, inele de foc ce isi fac aparitia in anumite momente salutand locul si oamenii care il viziteaza.
Soarele a desenat o zi minunata iar iarba coafata cu multa flori m-a invitat sa ma rostogolesc de mai multe ori prin ea simtindu-i mireasma din plin. Intorcandu-ne spre casa am simtit sa ne oprim in Plaiul Foii si sa atingem cu sufletul poienitele, rauletul, buchetele de iarba.

Mergand spre miezul muntelui am simtit in grai divin o piramida alba frumoasa, ca o prezenta radianta atingand viul locului.

M-am asezat pe iarba si am lasat cupa interioara sa se umple.

Apoi raurind am perceput exact pe drumul de intoarcere o coloana de lumina unind Cerul si Pamantul.

In bucuria conectarii am simtit ca aici sunt o parte din arhivele noastre atingand 3 civilizatii, aici sunt daruri apartinand acestui neam viind in acea nunta de lumina, aici sunt multe inscrisuri ce stau sa fie dezvelite.

M-am trezit apoi trasportata de mirosurile ierbii si de miscarea apei intr-un laborator cosmic alaturi de Aran, ghidul meu. Sala era octogonala iar in centru masa era triunghiulara, radianta, vie. Erau trei reprezentanti a trei civilizatii toate daltuind un corp comun cu muntii locului.

Entitatea imbracata in albastru cu argitiu am simtit ca emite pe o raza a iubirii, curajului, unimii. Suntem impreuna in dezvelire. Muntii va raspund la marile intrebari. Contractele unimii graiesc la Centru.

Apoi am vazut cele trei contracte ale noastre( cand a venit aici pe aceasta planeta, contractele pentru fiecare ciclu evolutiv, contractul pe aceasta viata) ca trei cercuri suprapuse partial tinute in brate de un cerc mai mare care le cuprindea pe toate. Acesta ultimul radia. Contractul Unimii.

M-am apropiat de entitate condusa de Aran si am simtit o conexiune profunda cu un flux de informatii care parca astepta sa coboare din rafturile ceresti. Un simbol s-a activat asemeni unei usi si impreuna am pornit prin trei culoare ca cele din cheia revelata. Pe primul simteam energia iubirii inundu-ma, pe al doilea energia curajului si pe al treilea, unimea. Cand ne-am oprit eram cu totii in centrul acelui simbol, triunghi in Cerc….deschizand o poarta a timpului. Aran mi-a aratat razboaiele, apoi asezarea, apoi pe roata cresterii in Umine a activat sfera limpezirii si apoi sfera intelepciunii in centru rotii fiind Unimea ca un soare radiant atingand cu razele lui Departarile.

Entitatea albastra a scris in cele doua sfere: pamant sfintit( sfera limpezirii) pamant logodit cu Cerul( sfera intelepciunii).

Apoi aceeasi coloana de lumina s-a activat peste noi cu totul creed o conexiune vie cu Totul-Una, simbolul disparand la fel si ghidul, entitatea, calatoria.

Ma intorsesem la aerul zelos care parca acum avea irizitatii albastre si aurii-roz in acelasi timp.

In centru un buchet de raze se zbenguia….bucurand timpul. Am asezat braul Maicii in locul plin de cuvantare, apoi Graalul, apoi graimea cavalerulor Unimii si am plecat.

Stiam ca de pe firul aurit si alte povesti, calatorii cu talc si intelegeri se vor intoarce.