Portile s-au deschis si multi cavaleri pe cercuri de lumina mi-au atins privirea interioara. In centru o tasnire de raze ca un viu ceresc ma chema…. Am pasit adusa de raza pana acolo unde Graalul atingea fruntile si inimile unind in Sfant Numele Tau, Timpurile. Cavalerii aveau chip bland, frumos, iubitor, traind Cerurile. Tineau fiecare in mana un simbol iar vesmintele le erau pline de daruri, de rauriri divine, de intelegeri.

M-am apropiat de cel ce purta steaua cu 8 colturi. Viimea aceasta a desenat trei cercuri si apoi exact in centrul ei, a aparut o Ramanie micuta, stelara din bratele careia au tasnit civilizatiile ca niste fuioare de culoare ce au creat noi geometrii. Cavalerul a luat Graalul si l-a asezat in centrul octogonului. Razele au atins fiecare brat luminand departarile. Mai multi cavaleri deschideau portile de pe fiecare brat, apoi veneau luminatorii, graitorii divini, potentatorii, viimile ceresti, activatorii si la final preotii unimii.

Bratele primeau de la fiecare o unda cereasca, o sustinere, la final cele 8 petale fiind o hora cereasca in care Centrul glasuia atingand Civilizatiile, Timpurile, Lucrarile de lumina facute in Sfant Numele Tau.

Spirala aurie mangaia Totul aducand in versul lui Acasa, fiecare petala.

Din ochiul lui Acum, cavalerul Ioan activand Cupa lasa glasul ei sa ne cuprinda….

In soapta timpurilor mai multe lucrari se desfacura ca niste flori ceresti cuvantatoare….una dintre ele ajungand si in mainile mele. Regasire, Patmos, Dezvelire.

Trinitatea aceasta se aseza in jurul meu activand in miez, un buchet de raze, fiecare unda, daltuind peste timp, Drumul.

Am inchis ochii si am vazut pestera inundata de raze, apoi Graalul atingand-o apoi intalnirea noastra.

Voi fi acolo cu voi alaturi ….si Impreuna-Una!