In freamatul regasirii, un cavaler cu ochii atinsi de intelegere inconjurat de triunghiuri de lumina fiecare enuntand o fraza istorica, o felie din adevarul divin, o deschidere de Sens. In fata lui o masa pe care se afla Cupa Unimii.
Un drum de lumina se deschide si timpul parca isi rasuceste coama aducand din viimile lui, chipuri de cavaleri fiecare in graiul lui divin. Cavalerul care m-a chemat poarta o mantie alba cu semne purpurii, un scut pe care sunt desenate mai multe semne, o coroana alb-aurie si un cristal in care se afla o cruce. Ma priveste calduros ca si cum ne-am fi stiut. De undeva din plicurile vremii, corespondente unimice se descarca, trezind reamintirea. Mai multi cavaleri se intorc purtand mantii de diferite culori cu semne unice, insorite care parca plutesc in trena tuturor vremurilor. Ma opresc si privesc ochii cavalerului meu. E timpul sa refacem drumul in intregimea lui. Sa unimim toate locurile si apoi sa ne intoarcem aici la Centru.

Cavalerul imi arata exact in cristal cateva planete surori de unde pornise pasirea lor. Versul divin lega intre ele aceste asezari de Marele Sens. Pe unde calcasera Cerul si Pamantul dezlegase ceva si drumul capatase un rost viu, o putere, o maretie si un curaj ce urmau sa iasa la suprafata in aceste timpuri. Ca si cum as fi uitat, cavalerul imi arata anul in care suntem oprindu-se la cifra 7. E timpul nostru. Tesatura vremurilor se desfasoara deodata cu o ruptura imensa in dreptul acestui an. Cavalerul lua un ac aurit cu fire multe descriind culorile curcubeului si tesu aceste timpuri cu bucurie, recunoastere de Sine, frumusete. Ma privi stiind si imi spuse. Candva curajul, forta, jerta acum alte triunghiuri viiaza in lucrare si toate in Unime. Ne-am intors. Portile se deschid pentru ceea ce urmeaza….sa asezam stalpi de lumina pentru Patria Celesta, Taramul Pacii, Versul Unimii.

De undeva parca din mine o pata de sange a sopotit…Cavalerul a atins-o cu coroana si a transformat-o in rauri de Sens fiecare atingand un obraz al unei vremi( timpul in care pe primul cerc am fost impreuna, apoi al doilea cerc apoi in sfarsit al treilea…)

Cand am ajuns aici cercul a imbracat toate culorile si in sfarsit a tasnit spirala avand in varf coroana acestor cavaleri. In graire divina, toti cavalerii, slujitori ai Unimii si-au dezvelit chipul lucrator de departe pana Acum. Spirala a activat Graalul si pentru prima data l-am simtit, vazut, perceput in stralucire pe Sf Ioan.

O apa frumoasa alba ca o perdea divina ne-a atins la toti chipul ca un sarut. Botezul luminii am exclamat. Pasirea noastra e aproape. Multumesc Sf Ioan.

El, forta roditoare ne-a privit si a deschis o carte……Timpul asternuse multe file insa mana unita cu el s-a oprit aici: Pe dalele rabdarii, am asezat cantul Unimii. Apoi ne-a aparut o insula mare si apoi una mica si dintr-o pestera ca un ochi cosmic au tasnit mai multe raze. Dezvelire, Unime, Acasa am spus. Ioan ne-a atins cu ochiul si apoi a asezat pe fruntea fiecaruia ca un cerc de raze, o intelegere…apoi s-a uitat departe si totusi in Acum si a pus doua aripi de lumina pe un sceptru mic alb, desenand o Cruce.

Sa fiti alaturi….timpul viiaza in noi, Unimea e in Toti.

Deasupra pesterii Ioan ne-a aratat o cetate aurita cu stalpi din foc de lumina, cu rauri si viata cernuta, cu chipuri fosnitoare. Patria celesta ni se arata din versul acestei cerneri. Urmati cantul.

Apoi cavalerii s-au asezat in jurul lui pastrand viul spiralei si atingand Graalul au rostit o promisiune ca un rau divin aurit ce curgea peste toti. Cand s-au deschis ochii Coroana atinsese fiecare Frunte iar Ioan ne privea.

Acum scrisul meu vi se deschide. Sunteti primiti Cavaleri ai Unimii. Timpul se rescrie cu voi.

In Graal in transparenta lui, planetele, tarile si toate pasirea lor isi dadeau mana. Usor ochiul mi-a cazut pe Grecia, Rodos, Patmos si apoi Ramania. Firul aurit le lega pe toate aducand in Centrul, Maretia, Forta, Curajul acestor timpuri. 7 le din 2017 a devenit o cruce cu aripi infasurata de o spirala avand deasupra coroana cavalerilor. Asa se deschide acest timp. Limpeziti, uniti, dati glas cavalerului interior.

……

Va invit sa recunoastem in noi aceasta putere interioara pentru a deschide apoi portile Patriei Ceresti.

Calatoria va atinge insula mare Rodos si Patmos-ul mergand pe urmele cavalerilor Sf Ioan.

Pachetul intreg este 790 eur( incluzand avionul, demipensiunea, cazarea). Cand? Incepand cu 27 iunie, 7 zile, in 2017. Pentru mai multe informatii va invit sa-mi scrieti pe frecventaom@gmail.com

O pata de sange