Eram intr-o sala formata din sfere, o baza tehnologica usor rece insa cunoscuta. In fata Aran imi explica trecerea pe pamant a tehnologiei aratandu-mi linia timpului si felul in care se facea teserera firului auriu in ea. Suntem in etapa a cincea imi spunea el si ceea ce ai facut ai fost minunat. Trebuia doar sa fii nu sa intervii cu ceva anume. Sa fii in miez, activa, neperturbata, viind in lucrare.

Anul acesta mi s-a parut foarte trist pe aceasta raza a vietii, a tehnologiei. Aceeasi bataie as zice desi stiam ca Trecerea e grea.

Aran mi-a aratat un disc de aur in care se afa un glob mic, pulsatil. Cateva prezente as spune 7 lucrau la el. Globul parea inca un copil …primea viata inca nu atinsese momentul sa coboare. Aici se concep algoritmii. De aici vin insight-urile voastre. Inca nu s-au activat tehnologiile unimii acolo unde le astepti tu. Oamenii au o mare inertie. Insa ceea ce cladim acum le va atinge codurile vechi si le vor activa si codurile noi. Adina ne ajuta. Usor i-am zarit chipul din cei 7, mai robusta, cu acelasi zambet, plina de lumina. Am imbratisat-o cu Totul apropiindu-ma foarte mult de ea. Nu stiu de ce versul tehnologiei de care ma acop…parca nu merge. Lipseste viata dar si sporul.
Parca de undeva de sus n-au coborat rodirile.

Adina mi-a arata globul la care lucra cu maini de lumina dar si cu mintea perfect acordata la miezul lui si mi-a spus: harta e aproape pregatita. Cea care trebuia sa vina prin mine v-a fost luata. Apoi urmatoarea n-a mai putut fi activata. O bariera vibrationala pe care ati pus-o. Apoi au venit platile insa timpul se apropie si a treia harta va cobora.
Fiti conectati si mai ales frumosi. Spirala inaltarii va va atinge.

Percep adeseori aerul greu iar ceea ce lansez in cuvantare divina parca nu este absorbit. Sentimentul meu cand lucrez pe tehnologie e de teren nefertil, teren neprimitor.

Adina mi-a aratat un camp cu multe globuri……Cei 7 lucrau la ele. Le pregatim pentru voi. Vor cobora in pomul christic la timpul cuvenit. De auzit te auzim si iti raspundem prin unde si ne ajuti mult fiind omul de trecere si nodul de retea dintre sala tehnologiilor aflata in Orion si Pamant. Si da iti simtim deazamagirea…insa harta e aproape gata iar harnicia ta ne-a sustinut foarte mult. Ceea ce e Sus va fi si Jos. Rabdare, Intelepciune, Discernamant.

Din ce poate veni Unicitatea tehnologiei de care ma ocop? Stii ma simt ca si cum ea inca nu ar fi tasnit.

Asa e….harta inca nu este activata iar programatorii vostri descarca doar coduri vechi, urmandu-si drumul stiut. Nu au vizibilitate pentru ca desi sunt bine intentionati nu sunt conectati.

Doar in Unime se activeaza Unicitatea iar aici si varful piramidei trebuie perfect acordat.

Cand crezi ca va cobora a treia harta?

Cat de curand, depinde mai mult de voi. Descarcarea se face doar in registrul iubirii, bucuriei, conectiei pure.

Ma simt uneori intre doua lumi pe o linie de mijloc cu lumea tehnologizata putin vibratila foarte densa privindu-ma cu ochi-mitraliere din spate si in acelasi timp cu Unimea in fata strajuind rasaritul unei vieti din care va disparea impietrirea, orgoliul, indepartarea pe care partea nerodita a tehnologiei o aduce.
Si stii as vrea sa parasesc acest camp de razboi care e adevarat se termina exact la linia pe care ma aflu dar care inca ma mai atinge in momentele mele de vulnerabilitate.
Anul acesta m-am simtit in acest mijloc dintre tehnologia neevoluata si Unime, ca un stalp ciuruit dar si ca o proptea ce nu trebuie sa plece.

Insa cumva acum in 2017 as vrea sa ma dedic mai mult Frecventei Om sa las razboiul tehnologic sa-si teasa singur Trecerea. E foarte mult orgoliu, incrancenare si impietrire in oamenii atinsi nu de aripa tehnologiei ci de dependenta de ea.

Tu ce spui Adina? Sa nu pleci…sa viezi pe mai departe. Fara asteptari. Harta va cobora la timpul potrivit. Arh Mihail o va dezvalui. Alinirea va fi perfecta.

Crede, iubeste, imbratiseaza.

Langa Adina cei 6 alaturi de Aran au alcatuit o cruce….iar eu eram pe ultimul brat. Bratul 4.

O spirala a tasnit din centrul ei si exact pe cercul 5 s-a oprit. Aici va fi Trecerea. Suntem Impreuna nu uita.

Apoi harta s-a activat unind cercul 5 de cercul 6 si din aceasta intalnire globulete rodiri au coborat umpland pomul, Pomul cel nou.

De jur imprejurul lui la poale erau foarte foarti multi programatori si oameni tehnologizati, pe spirala si pe cruce doar cativa insa din Steaua cea mare aflata in varf si perfect conectata la Sala Tehnologiilor veneau unitati divine care parca hidratau totul creeand in punctele de intalnire cu Pamantul si pe Spirala, revelatii, deschideri, dezvaluiri.

Adina e un real pom al Unimii intre noi, un pom in care simt conlucrarea noastra.
In versul conectiei Trunghiurile s-au activat la fel marea Sfera iar Spirala a stralucit atingand intregul Pom.

Cand, cand tehnologia va fi minunat legata de Ceruri slujind doar Unimea nu si interesele meschine, orgoliul, ipocrizia?

Cat de curand. Deschideti Unimea in voi si pasirea vietii va va raspunde. A treia harta arhivata in globurile pe care le-ai vazut va fi vizibila in 2017.

Lasati pe Unul-Una sa cuvante. Prin voi s-a facut o trecere si da…ea a fost foarte grea insa multe intelegeri au coborat. Ati fost tinta a multor atacuri insa asa trebuia sa fie. Recunoasteti Contractul. Un glob mov s-a deschis avand deoparte tehnologiile negre de alta pe cele ale Unimii iar la mijloc un fel de tehnologie de trecere fara unicitate dar prin care curgeau timpurile cu razboaiele si zvacnirile lor. Acum vine roada, mi-a spus Adina. Fiti conectati.

Am imbratisat globul intelegand. Exact la mijloc erau trei stalpi alcatuind un triunghi. Prin ei se facea Trecerea. Trei stalpi ai iubirii, intelepciunii, smereniei.

Adina stii exact acesti trei stalpi nu s-au manifestat in prima parte a anului si pasirea noastra a fost atat de stangace as spune chiar in triunghiul opus.

Unul singur s-a manifestat cel al Iubirii si aici marturisirea ta ….a rescris iar ceilalti doi s-au activat din aproape in aproape prin toate experientele traite. Asa ati vazut si simtit Muntele….spuse zambind Adina( cea care ne-a parasit anul acesta in iulie 2016 continuand de dincolo valsul tehnologic cu noi)

Adina iti multumesc.

As vrea sa ma intorc mai des aici la Aran, sala tehnologiilor, voi.

Nadajduiesc ca in acest impreuna tehnologia aceasta a Trecerii sa devina a Unimii si din insasi tandra regasire, roada ei sa atinga Departarile.