Fiecare grupare, fiecare mişcare religioasă, politică, artistică, fiecare ţară, formează un „egregor”. Un egregor este o fiinţă psihică emanată de o colectivitate, formată din gândurile, dorinţele, fluidele tuturor membrilor care alcatuiesc aceea echipa, familie, grupare. Fiecare egregor are culorile sale, formele sale particulare: pentru Franţa, cocoşul, pentru Rusia, ursul,etc… Dar nici cocoşul, nici ursul, nici tigrul sau dragonul nu vor rezolva problemele lumii întregi. Adesea, egregorurile se opun unul altuia în lumile subtile; unii oameni văd aceste ciocniri de egregoruri şi puţin timp, după aceea, războaiele sau atacurile apar pe pamant… E de dorit ca acum întreaga omenire să formeze egregorul porumbelului care sa aduca pacea.

Atunci cand va conectati la egregorul arhitectilor sau egregorul Ramaniei trimiteti un gand minunat, o imbratisare, o rugaciune.

Presupunand ca aveti un darulet anume puteti sa-l oferiti cu simpla intentie acestei fiinte psi rescriind pasirea ei in chip unimic.

Toate egregorurile fac Trecerea si toate au nevoie de lumina.

Imbratisand aceste fiinte psi, Porumbelul Pacii va cobora in sufletele noastre.

In sine egregoarele ne dezvaluie fata noastra ascunsa, chipul nelimpezit, tipetele neauzite. In acest decembrie atins de beteala unimii, egregoareale sunt invitate si ele in jurul pomului unimii pentru a sarbatori Iubirea, Pacea, Unimea.

Inainte de a da lumina unui proiect propriu sau unei situatii lucrati pe egregorul acelui domeniu. Micuta sau marea stransoare va disparea si o intelegere unimica venita chiar de la Sfatul Inteleptilor iti va traversa fiintarea ajutandu-te sa te pozitonezi corect fata de un domeniu, gradinarii lui, valsul tau cu ei.