Cumva reiau o tema insa altfel accesand tesatura energetica a acestui an care este plamadit in triunghiul descris de Transformare-Transmutare-Transfigurare. Ceea ce se repeta este acest TransConstient sau SupraConstient care ne vorbeste la Centru atunci cand apare Abandonarea de Sine.
Anul 2016 corespondeaza cu toti mosii si stramosii nostri pana la a noua generatie dar si cu multele vieti neonorate care in taina lui Acum se reintorc activand vechile teme pentru a fi lucrate pana la rodire in asa fel incat in pomul christic la final de an sa ne putem bucura de multe globuri-intelegeri si de multe sfere-patrunderi in vers divin.
Pensula acestui an (care este in adevar un sistem viu) cheama zi de zi vechile cuvinte le aseaza in sfere ceresti dand drumul valsului pentru a crea o realitate pe masura credintei, fortei, energie noastre astfel ca ne trezim zi de zi imbratisati de ceea ce am spus in vreme de foc sau de bucurie, limpezind in Acum colbul vremii, ridicand la ceruri ceea ce poate nu a fost trait in intregire, rotunjind versul timpului.
Anul 9 este un an de inchidere, de final de poveste astfel ca puteti rescrie un divort sau o separare, cuvantand in Unime. Ati inchis etapa puteti intra intr-o noua etapa.
Luati prin rugaciune, meditatie, contemplatie, lumina si rescrieti in luna a noua din anul 9 partitura voastra, a neamului aducand in marea orchestra un alt glas, o alta nota in asa fel incat marea simfonie cu acorduri blande, iubitoare, calduroase sa inunde Ierusalimul Celest.
Ganditi-va ca si un prunc sta in burta mamei 9 luni astfel ca acum chiar in acest moment puteti naste un nou drum din burta marii intelegeri limpezind mai inainte acest an si tot trecutul in Triunghiul Iertarii.
Vizualizati trei sfere, sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil alcatuind triunghiul celest si imbratisati-le pe fiecare cu iubire, blandete, recunostiinta. De jur imprejurul lor in alte sfere diferit colorate, 24 se afla Inteleptii. Ei v-au calauzit pe parcursul acestui an lucrand in diferite Triunghiuri. In an 9, Inteleptii ne sunt aproape Inteleptind drumul nostru cu multe tasniri de Sens. Multumite-le si lor imbratisandu-i cu multa dragoste. V-au fost alaturi in toate momentele de ispita, provocare, conflict activand forte, deschideri de Sens, puteri care v-au ajutat sa faceti Trecerea de la un triunghi limitativ statut in voi poate de multe vieti la un triunghi trezitor, un triunghi unimic.
Cu ei alaturi daltuiti noul drum folosind urmatoarele cuvinte-poarta: Aleg, Marturisesc, Sunt, Recunosc, Imbratisez, Iubesc, Primesc.
In trena acestui an multe frumuseti s-au asezat si pentru ca sunteti primiti acasa si cuvintele graiesc, cerneti timpurile si creati o noua poveste.
In viul acestui 9 sfera care suntem isi incepe valsul dupa multa lupta, suferinta, sacrificii. S-a inchis o etapa si iata maretia muntelui care suntem e Aici.
Imbratisati toti mosii si stramosii pana la a noua generatie mutumind fiecarui Om intalnit sau doar Reamintit pentru Darul lui.
Primesc sa fiu Totul
Si sa te slavesc pe Tine, Una
In Sfant Numele tau.
Primesc sa fiu Omul
Radiind in Tot si Toate
Primesc…..si asa puteti continua in graime divina.
Anul 9 este Inteleptul dar si varful de munte. In poala lui cei 8 ani reprezinta trepte de inaltare, pasi de facut, viuri de trecut. In an 9 simtitim muntele schimbarii si insasi Prezenta.
Da-ti-va voie sa vedeti ce frumosi, ce puternici, ce increzatori sunteti.
Vizualizati ca treceti prin multe Triunghiuri de lumina si ca aceasta Spirala va duce pe varf de munte la Marea Sfera Centrala formata din Triunghiul Celest . Aici un cerc de luminite va atrage atentia, cei 24 de intelepti.
Sunteti primiti. Glasul vostru se intoarce Acasa, plamandind de Aici o tandra, frumoasa, blanda Realitate.
Impreuna-Una!

Va invit pe 5 oct sa povestim mai mult despre puterile acestui An!