In fata mea se aflau trei triunghiuri mari albe unul intr-altul, pasirea mea purtandu-ma dincolo de ultimul, intr-un cadru pe care l-as putea numi calduros, unimic, plin de talcuire, atins de un verde untos, mangaietor, in centrul caruia se afla o masa rotunda iar de jur imprejur pe trei cercuri, mai multi cavaleri, simpli, frumosi, radianti cu chipurile unind timpurile.

Pe primul cerc erau cavalerii imbracati in manta purtand semnele unor vremuri indepartate in care aparasera versul divin cu iubire dar si efort ziditor pe al doilea erau deschizatorii de porti pentru tehnologiile de lumina iar pe ultimul cerc si cel mai ingust erau preotii si preotesele Unimii. Pe masa se afla Graalul auriu-bleo-alb din cupa tasnind mii de raze care ii atingeau pe toti vestind Unimea, Maretia Vremurilor, Bucuria.

Si fiecare cerc coborase la timpul potrivit pregatind pasirea noastra a Tuturor, unind etapele, creand corespondente talcuitoare, pregatind intrarea in Ierusalimul Celest.

Deasupra mesei s-au activat cateva triunghiuri de lumina radianta formate din urmatoarele sfere: Recunoastere de Sine-Curaj-Unime, Iubire-Cunoastere-Putere, Pace-Bucurie-Unime, Frumusete-Unime-Primire, Rabdare-Discernamant-Intelepciune, Patrundere in vers divin-Iubire-Unime. Graimea aceasta era inconjurata de treimi masculine si feminine care se asezasera tot pe un cerc imbratisand Totul ca niste parinti celesti. Erau prezenti Melchisedec-Mihail-Sf Gheorghe, Maica-Maria Magdalena-SarRa, Ioan-Sf Iacob-Sf Andrei, Clara-Varvara-Teodora.

In viul acestei regasiri, un suflet drag, trecut recent dincolo, un cavaler minunat al Unimii, venind din multe Timpuri, a pasit frumos, tandru si smerit cercurile deschizandu-se pentru ea, tandru imbratisand-o. Adina, fiica a Unimii, esti primita!!!

Vibratia aceasta a raurit peste mine si ochii mi s-au umplut de energie aurie.

Adina s-a asezat pe cercul doi alaturi de alti sustinatori ai tehnologiilor de lumina si Graalul i-a atins fruntea, inima apoi toti cavalerii i-au daruit un simbol atins de ceruri, plin de reamintire dar si tandra contopire facand alte cercuri mici in jurul ei si onorand-o pe ea, fiica cu intelegeri si daruri pe care le daltuisere Impreuna in brazda vremii acum fiind doar Marea Regasire.

In bucuria intalnirii sferele au intrat in vals, au atins fruntile si crestetul cavalerilor, au umplut Graalul si au dat drumul raurilor celeste sa se verse peste versul divin al Clipei, fiecare primind o noua intelegere, cei ce urmau sa se intrupeze noi misiuni, toti simtind puterea darurilor si mai ales maretia acestei regasiri fiecare cerc cuvantand la timpul potrivit.

Pe un ecran mare in dreapta s-a activat triunghiul format din tehnologiile Shambalei-tehnologiile Atlantidei-tehnologiile Unimii. Adina s-a desprins usor si mi-a aratat chiar in mijlocul acestui triunghi tara noastra si apoi trei buchete de raze din care tasneau, noile dezveliri. Sunt trei oaze, trei centre in care aceste tehnologii vor aparea si voi va ocupati de una dintre ele. Eu doar am deschis poarta. Urmeaza sa faceti restul cu alti cavaleri si toate la timpul potrivit in numele Unimii.

Apoi s-a asezat la loc pe cercul doi si sferele i-au atins fruntea si crestetul creand o cununa de raze mov-albe un fel de luminescenta aparte corespunzatoare rolului celest pe care il avea. L-am intrebat pe ghidul meu ce vrea sa insemne si ceea ce am simtit era o trinitate sustinator-deschizator de porti-unificator.

Cavalerii toti s-au imbracat apoi cu vesminte aurii ce purtau trei simboluri ale unimii s-au imbratisat si apoi au privit spre preotii si preotesele ce inchideau Timpurile cu fire celeste tesand etapele intre ele si asezand in centrul nuntirii Graalul, Bucuria, Primirea.

Acasa si Impreuna-Una am auzit. E vremea.

Apoi cercurile au devenit Una si Triunghiurile-Unul si o muzica minunata i-a insailat pe toti scotand din reamintire primele acorduri si toate notele vremurilor.

O melodie unificatoare a atins Versul intalnirii, iubirea inundand Totul ca o cascada plina de talcuiri ce se varsa din Cupa, atingand clipele vietii cu povestea cavalerului, a unimii, a intoarcerii Acasa.
…….

Va invit pe 1 sept la un atelier ce uneste timpurile si cercurile cu lucrari energetice in care vom simti puterea cavalerului interior.

In versul introspectiei cautati triunghiul de lumina care v-a insotit peste timp pasind asemeni unui Cavaler.

Il puteti recunoaste atunci cand cereti Justitie Divina, cand dati drumul curajului, cand dezlegati, cand deschideti portile, cand manifestati Faca Se Voia Ta.

Conectati-va la tehnologiile Atlantidei-Shambalei-ale Unimii. Ce simtiti?

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

Adresa este Strada Ronda nr 8 BIS, ora 18 30

Cu mult drag,