Triunghiurile trezitoare si translatoare sunt armonii celestiene, varfuri de intelegere si porti care ne deschid catre Marele Sens. In aceste valuri de lumina care imbratiseaza Omul, Planeta, Totul,viata noastra imbraca culorile elevarii, curgand prin cele 33 de reamintiri, catre FIRESC, ACASA, PUNCTUL ZERO.

Triunghiurile trezitoare ca borne de SENS pe Noul Pamant, cladesc OMUL NOU, VIATA NOUA, ALT UNIVERS. Ele adancesc, aseaza, inalta dansand odata cu MAREA SPIRALA.

Incercati sa meditati in urmatoarele triunghiuri: iubire, incredere, iertare sau credinta, adevar, elevare sau recunostiinta,bucurie,fericire sau intelepciune, rabdare, vointa.

Triunghiurile trezitoare inchid in cercul intregirii, o etapa de  intelegere si deschid pe MAREA SPIRALA, o noua varsta. Asa e de dorit sa vedem acesti ani, ca dansuri celestiene in trecerea de la VECHI LA NOU.

2010-2011-2012 sunt ani-poarta care deschid in noi, marele potential, afirmand in cele 33 de triunghiuri-translatoare, OMUL INDUMNEZEIT.

Viata salta ACUM, prinzand in fiecare clipa, figura geometrica corespunzatoare temei si versul divin care imbratiseaza TOTUL…..

Marturisesc ca Triunghiurile Schimbarii mi s-au deschis ca SCOALA ASTRALA acum cativa ani insa cele mai interesante mesaje le-am primit de curand  respectiv la ultimul atelier conectiv in care activand Triunghiul Sfinxilor a aparut urmatorul raspuns….Noul Pamant este Aici. Portile sunt Deschise. Impreuna suntem Unul. Dincolo de informatie, energia intregirii si unimii mi-a zburatacit sufletul si cu ingerii bucuriei am vazut ca lucrarea facuta de intregul grup in triunghiurile descrise de SF GRAAL-SFERA INITIALA-NOUL PAMANT, PREOTIA LUI ZAMOLXE-SFINXUL si ENERGIILE KOGAZONULUI-TEMPLUL lui UNU a activat acest TRIUNGHI AL SFINXILOR dar si Triunghiul Bozioru-Sinca Veche-Sarmisegetusa de unde am primit urmatorul mesaj…..Marea Translatie va avea loc anul acesta. Iubiti, aveti Incredere, Iertati. Aici si acum, suntem UNUL.

Va invit Acum sa va deschideti off’-urile intr-un triunghi miruitor si sa cereti de la entitatile de lumina, care trebuie, vor si pot, INDRUMARE.

Ex Nu ma simt fericita. Rog toate entitatile care trebuie vor si pot sa ma ajute sa activez urmatorul triunghi trezitor…..Iubire, Incredere, Iertare sau alt triunghi revelator pentru elevarea mea.

Meditati intr-un triunghiu auriu, argintiu sau alb si fiti atenti la  cuvintele care  au tasnit primele……de pe muntele sufletului nu din valea mintii…..Aprindeti lumanarele pentru triunghiul pe care l-ati cerut sau care v-a fost aratat si incercati sa reveniti in triunghi 3, 5, 7 , 9 zile pana cand dispare starea de nefericire.

La cat mai multa trezie, asezare,drag!

La cat mai multe mesaje si Marile Triunghiuri!